Digitale piano kopen? Tips en uitleg!

Published by Team JijKanDitOok on

Een digitale piano wordt ook wel elektrische piano genoemd en probeert zoveel mogelijk het gevoel van een akoestische piano na te bootsen. Niet alleen met het geluid, maar ook met de aanslag van de toetsen.

Digitale piano’s zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen, van vleugels tot stage piano’s met een los onderstel. Maar welke kun je het beste kiezen? En wat betekenen al die termen die erbij staan?

Met deze gids helpen we je bij het kopen van jouw digitale piano.

Voordelen digitale piano

Een akoestische piano is natuurlijk een prachtig instrument, maar een digitale piano heeft zo z’n voordelen:

 • Altijd goed gestemd
 • Gemakkelijker te vervoeren
 • Volume kan je instellen
 • Je kan een hoofdtelefoon gebruiken
 • Je kan verschillende klanken gebruiken, zoals die van een concertvleugel of staande piano
 • Minder duur dan een akoestische piano

Wat is het verschil tussen een digitale piano en een keyboard?

Een digitale piano is gemaakt om zoveel mogelijk het geluid van een akoestisch piano na te bootsen. Dat doet een digitale piano beter dan de meeste keyboards.

Roland RP102Een keyboard imiteert juist heel veel verschillende instrumenten. Het pianogeluid klinkt minder goed dan bij een digitale piano.

Een keyboard heeft vaak ook minder toetsen dan een digitale piano, die er net als een akoestische vaak 88 heeft. De toetsen zijn ook een stuk lichter dan bij een echte piano.

Digitale piano kopen keyboard

Alle features die op een keyboard zitten, zoals automatische begeleidingen en hele orkesten die je kan laten spelen zijn natuurlijk erg leuk, maar is je doel om piano te leren spelen, kies dan voor een digitale piano.

Wat is het verschil tussen een digitale piano en een stage piano?

Een stage piano is, zoals de naam al zegt, bedoel voor gebruik op een ‘stage’ of podium. Je neemt ze gemakkelijker mee. Omdat je ze gebruikt bij optredens, sluit je ze aan op externe speakers. Luidsprekers ontbreken dan ook vaak op de stage piano zelf.

stage

Zowel een digitale als een stage piano bootsen het idee van een akoestische piano zo goed mogelijk na.

Een digitale piano is meer geschikt voor thuisgebruik en heeft vaak wel luidsprekers in een klassieke behuizing.

Als je moet kiezen tussen een stage piano of een digitale piano, bedenk dan waar je de piano voor zal gaan gebruiken: thuis of op verschillende locaties.

Digitale piano kopen: prijs

Een digitale piano heeft als doel om een akoestische piano zoveel mogelijk te imiteren. Wat betreft prijs betekent dat over het algemeen: hoe duurder, hoe beter.

Goedkope digitale piano kopen

Gelukkig hoef je geen duizenden euro’s uit te geven om piano te kunnen spelen. Voor een paar honderd euro kun je al een prima digitale piano in huis halen.

Ook tweedehands zijn er genoeg digitale piano’s te koop. Zo is er voor elk budget een goede piano te vinden.

Bekijk tweedehands piano’s

Digitale vleugel

Een akoestische vleugelpiano speelt fantastisch. Een dergelijk instrument is dan ook behoorlijk aan de prijs – je zit al gauw rond de 30.000 tot 40.000 euro. Bovendien heb je nogal wat ruimte nodig als je er een in huis wil.

vleugel

Een digitale vleugel kan uitkomst bieden: deze is vaak een stuk kleiner en lichter. Dankzij de technologie die er in verborgen zit, krijg je het gevoel van een echte piano.

Bovendien zijn ze, in vergelijking met akoestische vleugels, vaak een stuk betaalbaarder. Heb je  altijd al gedroomd van een vleugel in huis, dan is een digitale versie misschien wel wat voor jou!

Wat betekenen al die specificaties?

Als je een digitale piano wil kopen en op internet zoekt naar informatie, vliegen de termen en specificaties je om de oren. Maar wat betekenen ze precies? En heb je ze allemaal nodig?

Hieronder een lijst met uitleg.

Type klavier en toetsen

Een digitale piano heeft, net als een akoestische piano, 88 toetsen (8 octaven). Het verschil zit ‘m in de aanslag: hoe zwaar de toetsen zijn om in te drukken.

hoe werkt een piano toetsen

Bij een akoestische piano heeft dat te maken met het mechaniek: wanneer je een toets indrukt, slaat er een hamertje tegen een aantal snaren aan, wat het geluid produceert.

Gewogen toetsen

De lage tonen zitten aan de rechterkant. Bij een akoestische piano zijn de hamers aan deze kant groter, waardoor de toetsen zwaarder zijn.

De hogere tonen zitten aan de linkerkant. Hoe hoger de toon, hoe kleiner de hamertjes, waardoor de toetsen lichter voelen.

Aanslaggevoelige toetsen

Wanneer je op een akoestische piano speelt, voel je weerstand als je de toetsen indrukt. Hoe harder je dat doet, hoe meer volume je produceert. Zo kan je hele lieflijke, gevoelige stukken spelen, maar ook helemaal losgaan met luide stukken.

Toetsen bij een digitale piano

Bij een digitale piano hangt het van het type aanslag af in hoeverre het lijkt op het spelen op echte pianotoetsen:

 • Semi-gewogen (semi-weighted): alle toetsen hebben dezelfde weerstand, of je nu hoge of lage tonen speelt. Ze zijn echter vaak wel aanslaggevoelig: hoe harder je ze indrukt, hoe meer volume je produceert. Ze zijn lichter dan pianotoetsen, maar zwaarder dan die van een keyboard.

 

 • Gewogen toetsen (weighted): Deze zijn zwaarder dan semi-gewogen toetsen en komen al meer in de buurt van een akoestische piano.

 

 • Hammer-action toetsen: Deze geven je het meest natuurgetrouwe gevoel dat een akoestische piano je zou geven waneer een hamer een snaar raakt.

Wil je piano leren spelen op een digitale piano, kies dan minimaal voor gewogen toetsen. Zo wen je aan het gevoel en zal ook het spelen op een akoestische piano geen enkel probleem voor je zijn.

Hoeveel piano toetsen heb ik nodig?

Een piano heeft 88 toetsen: 52 witte en 36 zwarte. Dit geldt voor de meeste digitale piano’s. Je kunt hier dus dezelfde muziek op spelen als op echte piano’s en concertvleugels.

Wil je piano leren spelen, dan heb je minimaal 61 toetsen nodig, omdat je er anders als gauw te kort komt om liedjes goed te kunnen spelen. Maar als je kan kiezen, dan raden we zeker een piano met 88 toetsen aan.

 

Digitale piano kopen gewogen toetsen hammer action

Ben je een beginner en is je budget beperkt? Dan zou je ook voor een piano met wat minder toetsen kunnen kiezen. De hoogste en de laagste tonen zal je namelijk nog niet zo gauw gebruiken.

Pedalen

Veel akoestische piano’s hebben twee of drie pedalen. Of je nu een beginnende of gevorderde speler bent, in de praktijk gebruik je er meestal maar één: de sustain pedaal (de meeste rechtse pedaal).

Druk je deze in, dan laat deze pedaal de tonen doorklinken van de toetsen die je aanslaat, ook als je al losgelaten hebt.

Hierdoor kan je de klanken mooi in elkaar laten overvloeien. Het vergt wat oefening als je net begint, maar je zal merken dat het al snel natuurlijk aanvoelt en je dit pedaal volledig op gevoel zal gaan gebruiken.

Bij de meeste digitale piano’s wordt de sustain pedaal standaard meegeleverd.

Polyfonie

Simpel gezegd: met polyfonie wordt het maximum aantal tonen bedoeld dat tegelijk kan worden gespeeld, bijvoorbeeld als je meerdere toetsen op hetzelfde moment indrukt. Gebruik je het sustainpedaal, dan kan je nog meer tonen tegelijkertijd laten klinken.

Druk je een toets in op een akoestische piano, dan slaat de bijbehorende hamer een groepje van twee of drie snaren tegelijkertijd aan.

Digitale piano kopen polyfonie

De klank van een toon wordt dus niet gevormd door één snaar, maar door meerdere. Dit maakt het digitaal imiteren van een klank al vrij complex.

Hou je een toets ingedrukt, dan sterft het geluid langzaam weg. Ook bij het nabootsen hiervan op een digitale piano is polyfonie belangrijk om de klanken natuurlijk te laten klinken.

 

Digitale piano kopen strijkorkest

Ook wanneer je speelt met begeleiding of gebruik wil maken van een ingebouwde metronoom heb je meerdere tonen tegelijkertijd nodig. Datzelfde geldt als je andere instrumenten met een digitale piano kan laten klinken, zoals een orgel of strijkorkest.

Kortom: hoe hoger de maximale polyfonie, hoe complexer de klank kan zijn die je met je digitale piano kunt produceren.

Ben je een beginner, dan hoef je je hier niet heel druk om te maken. Het absolute minimum dat je zou moeten hebben is 32. Een polyfonie van 64 is al een stuk beter, maar wil je goed geluid, kies dan voor een polyfonie van 128.

MIDI

MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface. Met MIDI of usb kun je je digitale piano aan je computer verbinden, waardoor je ontzettend veel mogelijkheden hebt om muziek op te nemen en te bewerken.

Digitale piano kopen midi muziek bewerken

Sequencer

Met een sequencer kan je je pianospel opnemen en opnieuw afluisteren. Je kunt ze opslaan met het interne geheugen of een usb stick.

Sommige digitale piano’s hebben sequencers waarmee je meerdere sporen op kunt nemen. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld je pianomelodie kan opnemen een spoor, en een strijkerssectie op een ander spoor.

Als je deze dan tegelijk afspeelt kun je een heel arrangement maken. Hoe meer sporen je hebt, hoe complexer je arrangement kan zijn.

Vocal harmony

Met de vocal harmony functie kan je een microfoon aansluiten op je digitale piano en effecten toepassen als een tweede stem of koorstemmen die automatisch met je meezingen.

Aantal watt

Het volume dat uit de luidsprekers van een digitale piano komt is afhankelijk van het aantal watt, of wattage. Hoe hoger het aantal watt, hoe meer volume er uit de speakers kan komen zonder dat de klanken vervormen.

Ook het formaat maakt verschil: hoe groter de speakers, hoe beter de lage tonen weergegeven kunnen worden.

Wil je graag het geluid van je digitale piano goed kunnen horen met de ingebouwde luidsprekers? Kies dan voor een hoog wattage. Gebruik je altijd een koptelefoon of sluit je externe speakers aan op je piano, dan maakt dit niet zoveel uit.

Accessoires

Wil je een digitale piano kopen, dan heb je meer nodig dan alleen een toetsenbord.

Onderstel

Veel digitale piano’s voor thuisgebruik worden geleverd in een standaard behuizing, maar bij sommige moet je er zelf een losse standaard bij kiezen.

Dat kan een speciaal onderstel voor digitale piano’s zijn, of een standaard die je voor zowel digitale piano’s als keyboard kan gebruiken.

Kies er in ieder geval één van goede kwaliteit waar je piano stevig op kan rusten, zodat je zeker weet dat je piano veilig staat en je er goed op kunt spelen.

Pianokruk

Een goede lichaamshouding is belangrijk bij pianospelen. Een pianokruk of –bank die je in hoogte kunt verstellen is dat ook erg handig.

Wat is de juiste lichaamshouding bij het piano spelen?

 • Zet je pianokruk of -bank recht voor de piano, in het midden van het toetsenbord en op de juiste afstand: als je je knie optilt, zou die net de rand van de piano moeten schampen.
 • Neem een rechte, maar ontspannen houding aan
 • Als je op de kruk of bank zit en je armen laat hangen, moeten je ellebogen ongeveer even hoog komen als de toetsen – iets hoger mag ook.
 • Bij het spelen maken je armen een hoek van ongeveer 90 graden.
 • Buig je vingers licht bij het spelen, gebruik alleen je vingertoppen
 • Laat je hiel op de grond rusten wanneer je een pedaal gebruikt.

Pianobanken of – krukken heb je in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, dus kies er een die je het fijnste vindt en bij je budget past.

Muziekstandaard

Deze zit meestal al ingebouwd op je digitale piano, dus hoef je niet extra aan te schaffen. De muziekboeken zijn niet inbegrepen.

Tip: Kijk hier voor een selectie van pianoboeken voor beginners.

Hoofdtelefoon

Het voordeel van een digitale piano is dat je met een hoofdtelefoon kan spelen. Zo kun je spelen wanneer er het jou uitkomt, zonder je huisgenoten of buren te storen.

 

Beste digitale piano voor beginners

Ben je op zoek naar een digitale piano voor beginners, dan raden we je aan om een piano aan te schaffen die minimaal aan deze specificaties voldoet:

 • 88 toetsen
 • Gewogen toetsen
 • Sustain pedaal
 • Polyfonie van 64
 • Koptelefoon aansluiting

Natuurlijk kan je het verder zo mooi maken als je zelf wil, afhankelijk van je wensen en budget.

Digitale piano kopenwelk merk? 

Er zijn verschillende merken die uitstekende digitale piano’s produceren in verschillende prijsklassen. We zetten de bekendste op een rijtje.

Yamaha digitale piano

Het Japanse Yamaha bouwt al sinds 1900 piano’s en vleugels en is ook op het gebied van digitale piano’s niet meer weg te denken. Het merk biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Tip: Lees hier meer over het kopen van een Yamaha digitale piano.

Yamaha P-45

Digitale piano kopen beginners yamaha-p-45 Stage piano

Alle piano’s uit de P-serie van Yamaha hebben gewogen toetsen die wat betreft weerstand meeveranderen met de toonhoogte, net als bij een akoestische piano (hammer action).

De Yamaha P-45 is het voordeligste model uit de serie. Het ontwerp is draagzaam en compact. Hierdoor kan je de piano makkelijk meenemen, maar ook thuis gebruiken en makkelijk opbergen.

Het onderstel voor deze piano is optioneel, zodat je zelf kunt kiezen welk standaard het beste past bij je doel: thuis spelen of op verschillende locaties.

Specificaties Yamaha P-45

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 64
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: nee
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 11,5 kg
 • Hoogte: 154 mm
 • Breedte: 1326 mm
 • Diepte: 295 mm
 • Prijs ± €435,-

Yamaha YDP-144

Digitale piano kopen Yamaha Arius YDP 144b

De Yamaha Arius YDP-144 geeft je een zeer realistisch gevoel van een akoestische piano en is beschikbaar in zwart, wit en bruin (rosewood).

De hammer action toetsen helpen je bij het ontwikkelen van de juiste techniek, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen een akoestische en een digitale piano.

Met een polyfonie van 192 en klanken die opnieuw zijn gesampled van de beroemde Yamaha CFX concertvleugel is het geluid geweldig.

Specificaties Yamaha Arius YDP-144

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 192
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 38 kg
 • Hoogte: 815 mm
 • Breedte: 1357 mm
 • Diepte: 422 mm
 • Prijs ± €875,-

Yamaha CLP-775

Digitale piano kopen Yamaha Clavinova CLP 775

Met een piano uit de Clavinova serie van Yamaha haal je het geluid én het gevoel van twee wereldberoemde vleugels in huis: de CFX, Yamaha’s allerbeste concertvleugel, en de Imperial, de legendarische vleugel van Bösendorfer.

Daarnaast biedt de CLP-775 nog 36 andere klanken, waaronder verschillende piano’s, vleugels en orgels. Met maar liefst 16 sporen kun je een heel arrangement opnemen.

Via Bluetooth kun je verbinding maken met je tablet of smartphone. Zo speel je makkelijk mee met je favoriete nummers.

Met dubbele versterkers en speakers kan je goed meespelen met andere muzikanten in een kleine bezetting.

Ook in stilte spelen is geen enkel probleem: je kan zelfs twee hoofdtelefoons aansluiten. Handig als je samen met iemand anders wil spelen of voor een leraar en student om te oefenen.

Specificaties Yamaha CLP-775

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 256
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja, 2x
 • Gewicht: 71 kg
 • Hoogte: 967mm
 • Breedte: 1461mm
 • Diepte: 465mm
 • Prijs ± € 3600,-

Roland digitale piano

Ook Roland is een Japans merk, gespecialiseerd in elektronische instrumenten en aanverwante software en apparatuur.

Roland FP-30X

Digitale piano kopen Roland FP30X

De Roland FP-30X is verkrijgbaar in wit en zwart en past gemakkelijk in je huiskamer of studio. Vanwege het compacte formaat is de piano makkelijk mee te nemen.

De 88 hammer action toetsen geven je het gevoel van een akoestische piano. Handige extra’s zoals een opnamefunctie, verschillende drumritme’s en bluetooth (waarmee je verbinding kan maken met je telefoon of tablet en liedjes kan meespelen) maken het piano spelen nóg leuker.

Specificaties Roland FP-30X

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 256
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: nee
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 23 kg (incl. onderstel)
 • Hoogte: 151 mm
 • Breedte: 1300 mm
 • Diepte: 284 mm
 • Prijs ± € 745,-

Roland HP601

Digitale piano kopen roland-hp601-cr-2

De Roland HP601 geeft je het geluid van een vleugel en dankzij de hammer action ook het gevoel dat je op akoestische toetsen aan het spelen bent.

Met de Bluetooth functionaliteit kun je muziek van je tablet of telefoon streamen op je piano en zo meespelen met je favoriete muziek.

De HP601 heeft naast pianoklanken ook een grote selectie aan andere klanken zoals strijkers, houtblazers, orgels en meer.

Specificaties Roland HP601

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 288
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 50 kg
 • Hoogte: 1010 mm
 • Breedte: 1380 mm
 • Diepte: 430 mm
 • Prijs ± € 1750,-

Roland LX705

Digitale piano kopen roland-lx705-ch

De LX705 is het meest compacte en betaalbare model uit de LX700 serie van Roland. Het bijzondere aan deze serie is hoe de akoestische vleugelklank digitaal wordt nagebootst: van de aanslag op de hamers tot de resonantie van de klankkast.

Door de verdeling van de vier luidsprekers over de piano wordt het geluid goed weergegeven. De hammer action toetsen en pedalen met Progressive Damper Action reageert de LX705 als de beste akoestische piano’s.

Wil je in stilte oefenen, dan kan je een hoofdtelefoon aansluiten. Daarnaast beschikt de piano over Bluetooth, een grote selectie niet-pianoklanken als strijkers, orgels en meer. Bovendien sluit hij perfect aan bij Rolands Piano Every Day app, die je aanmoedigt om elke dag te spelen.

De LX705 is beschikbaar in charcoal black, polished ebony, dark rosewood en light oak.

Specificaties Roland LX705

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): ongelimiteerd voor piano klanken, 256 voor overig
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 76 kg
 • Hoogte: 1038 mm
 • Breedte: 1383 mm
 • Diepte: 468 mm
 • Prijs ± € 2.400,-

Korg digitale piano

Korg is een Japans merk van elektronische muziekinstrumenten. De digitale piano’s van Korg geven een authentiek piano geluid en een simpele bediening, waardoor ze geschikt zijn voor pianisten van alle niveaus.

Korg B2

Digitale piano kopen Korg B2

Net als bij een akoestische piano voelen de toetsen van de Korg B2 met de lage tonen zwaarder aan dan die van de hogere. De piano geeft je zo een natuurlijk speelgevoel, net als de natuurgetrouwe akoestische pianoklanken.

Met de ingebouwde metronoom en hoofdtelefoonaansluiting is dit een ideale piano voor beginners die van eenvoud en kwaliteit houden.

Specificaties Korg B2

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 120
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja
 • Gewicht: 1w kg
 • Hoogte: 117 mm
 • Breedte: 1312 mm
 • Diepte: 336 mm
 • Prijs ± € 480,-

Korg C1 AirDigitale piano kopen korg-c1-air

De Korg C1 Air heeft een modern, compact ontwerp en is maar 26 cm diep. Naast een Duitse en Japanse vleugel beschikt deze piano over nog veel meer klanken, waaronder strijkers, orgels en akoestisch gitaar.

Dankzij de twee hoofdtelefoonaansluitingen is het mogelijk om bijvoorbeeld samen met je docent in stilte te oefenen. De 88 hammer action toetsen geven je het gevoel dat je op een akoestische piano aan het spelen bent.

Je kunt meespelen met 40 ingebouwde songs of je eigen muziek streamen via Bluetooth. Het geluid wordt goed weergegeven door een uitstekend speakersysteem.

De Korg C1 Air is er in zwart, wit en bruin.

Specificaties Korg C1 Air

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 120
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja, 2x
 • Gewicht: 35 kg
 • Hoogte: 770 mm
 • Breedte: 1346 mm
 • Diepte: 347 mm
 • Prijs ± € 860,-

Korg G1 Air

Digitale piano kopen korg-g1-air-

Met de Korg G1 Air haal je de klanken van drie concertvleugels in huis. De 88 hammer action toetsen kan je op vijf verschillende gevoeligheidsniveaus instellen.

De piano reageert ontzettend snel op de aanraking van de pianist, waardoor het geluid van een akoestische piano zo goed mogelijk wordt benaderd.

Dankzij de geweldige speakers klinkt het alsof de klanken rechtstreeks uit de klankkast van een akoestische piano afkomstig zijn.

Door gebruik te maken van de Bluetoothfunctie kan je meespelen met je eigen muziek. De twee hoofdtelefoonaansluitingen zorgen ervoor dat je alleen of samen met iemand anders in stilte kan oefenenen.

Specificaties Korg G1 Air

 • Aantal toetsen: 88
 • Type toetsen: Hammer action
 • Polyfonie (maximaal): 120
 • Inclusief sustain pedaal: ja
 • Inclusief onderstel: ja
 • Hoofdtelefoonuitgang: ja, 2x
 • Gewicht: 41 kg
 • Hoogte: 822 mm
 • Breedte: 1346 mm
 • Diepte: 384 mm
 • Prijs ± € 1349,-

Beste winkels voor digitale piano’s

Deze winkels zijn gespecialiseerd in muziekinstrumenten en kunnen je goed adviseren over het kopen van een digitale piano.

Bax Music

Bax heeft meer dan 35.000 verschillende muziekproducten op voorraad, waaronder:

 • Digitale piano’s / vleugels
 • Stage piano’s
 • Accessoires als pianobanken, koptelefoons en pianostandaards
 • Bladmuziek

Je kunt een kijkje nemen in de webshop of langsgaan bij één van de winkels in Amsterdam, Rotterdam, Goes of Antwerpen. Hier kan je terecht voor het uitproberen van instrumenten en advies kan vragen aan specialisten.

Bezoek de website van Bax Music

Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek is sinds 1977 specialist in toetsinstrumenten. Vanuit de winkel in Wezep en de webshop verkoopt Oostendorp Muziek onder meer:

 • digitale piano’s
 • akoestische piano’s & vleugels
 • stage piano’s 
 • accessoires als hoofdtelefoons, pianobanken en standaards

Bezoek de website van Oostendorp Muziek

 

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is een online muziekwinkel met vrijwel alle soorten muziekinstrumenten en bijbehorende accessoires:

 • Digitale piano’s en vleugels
 • Stage piano’s
 • Accessoires als standaarden en tassen/flight cases

Bezoek de website van De Krijger

Lees ook:

 

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *